Inloggen

Engineer Zorgtechnologie

Geheel Zuid Limburg
ICT
HBO
Vast
36 - 40 uur
Nieuw
Share

Wat ga je doen?

Als Engineer Zorgtechnologie ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van oplossingen met betrekking tot zorgtechnologie binnen de Care en Cure. Het doel is om zorginstellingen en ziekenhuizen te ontzorgen op het vlak van zorgtechnologie, problemen die zich voor doen op te lossen en zorg te dragen voor onderhoudswerkzaamheden bestaande uit updates en upgrades. Ook ondersteun je hen bij het realiseren van nieuwe projecten en voer je proactief beheerstaken uit. Je onderhoudt in dat kader periodiek contact met opdrachtgever over de voortgang van de werkzaamheden. Daar waar nodig voer je kleine wijzigingen door in de configuratie. Ook het bieden van ondersteuning in het aannemen en afhandelen van 2e en 3e lijn incidenten behoort tot het takenpakket. In het kader van nieuwe ontwikkelingen werk je nauw samen en overleg je regelmatig met de diverse disciplines binnen de organisatie. Je levert een bijdrage aan het continu verbeteren van de diensten en deelt kennis en informatie met anderen.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een AD of HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je enige ervaring op het gebied van ICT in de Zorg of Projectmanagement. Aantoonbare werkervaring in het turn-key opleveren van kleinere projecten is een must. Je hebt goede kennis van IP en onderliggende infrastructuren en daarnaast ben je bereid om je verder te ontwikkelen binnen het stuk zorgtechnologie. Ook een goede spreek-, lees- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal is van belang.

Je bent in staat adequaat en probleemoplossend te handelen, helder en beknopt te formuleren en te rapporteren en klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Voor deze functie geldt dat je verplicht bent tot het werken in de vorm van wachtdiensten, dit uiteraard binnen de gestelde normen en volgens een roulatiesysteem.

AMR ICT

Onze opdrachtgever, AMR ICT, betreft een organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een partner van vele bedrijven en instellingen in op het gebied van ICT.

AMR ICT staat voor resultaatgarantie. Doelen van opdrachtgevers worden vertaald in innovatieve, toekomstbestendige, technologische oplossingen die werken. Het bedrijf is in 2001 opgericht vanuit de constatering dat de ICT-markt de klantvraag niet adequaat beantwoordde. Het moest anders. Voor haar klanten beschikt de organisatie over een hoge mate van toegankelijkheid en professionaliteit wat de onderlinge communicatie en samenwerking alleen maar versterkt. Zowel vooraf, tijdens als na afloop van de projecten, want nazorg is bij ICT projecten een van de belangrijkste onderdelen. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur waarbinnen de goedopgeleide werknemers direct betrokken zijn bij de besluitvormingsprocessen. Dit zorgt voor een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en dit komt de productiviteit en het rendement van de ICT omgevingen bij opdrachtgevers ten goede.

Wat biedt AMR ICT?

  • Uitdagende projecten die je uitvoert bij vooraanstaande ziekenhuizen en zorginstellingen door vrijwel heel het land.
  • Een fulltime dienstverband, 40 uur per week.
  • Een prettige werksfeer.
  • Een intern opleidingsprogramma om je fit(ter) in de zorgtechnologie te maken
  • Een omgeving waarbij verbetering en vooruitgang centraal staan.
  • Een mix van inhouse- en thuiswerken.
  • Flexibele werktijden.
  • Een marktconform salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, pensioenregeling, mobiele telefoon en laptop.

Interesse?

Heb je interesse in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul via telefoonnummer 06 - 11733966.
Marloes Jadoul - Ermers
Engineer Zorgtechnologie

Laatste vacatures

Job Banner

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij een enthousiaste en gedreven commercieel administratieve kracht die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedsector? Dan zijn wij, namens Tijs & Cyril Makelaardij B.V., op...

E-commerce medewerker Bowling Equipment (24-40 uur per week)

Ben je klaar om de wereld van e-commerce te veroveren met je creativiteit en analytisch vermogen en wil je aansluiten bij het E-commerce team om vandaaruit mee te helpen om de online aanwezigheid...

Coördinator Bedrijfsbureau

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige medewerker, zijn we voor Metaal Service Dassen in Maastricht op zoek naar een Coördinator Bedrijfsbureau.

Programmeur/ Werkvoorbereider

Voor Metaal Service Dassen in Maastricht zijn wij op zoek naar een Programmeur/ Werkvoorbereider met een achtergrond in ICT of WTB.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent